Barsel & Jura​

glinde

Jeg mener det hverken skal være fordyrende eller tidskrævende at have en medarbejder på barsel

Alle virksomheder - store som små - skal have lige adgang til at kunne tilbyde sine ansatte en attraktiv løn under barsel og samtidig få mest muligt i refusion.

Det lovgivningen angiver om løn under barsel, ansøgning af refusion samt håndtering af barslen er minimumskrav. Følger du derfor loven, gør du det juridisk korrekt. Men det betyder derimod ikke, at du dermed også gør det økonomisk bedst for virksomheden.

Det handler ikke kun om at gøre, hvad der kræves. Det handler om at gøre det bedst muligt for virksomheden og dine ansatte. Og det kan lovgivningen ikke hjælpe med. 

Derfor vil jeg gerne være behjælpelig med:

  • ​At din virksomhed har det optimale setup i forhold til den løn der betales under barsel og den refusion der modtages.
    ​Om fokus skal være på færrest mulige omkostninger, de bedste vilkår til de ansatte eller en kombination heraf er op til dig. Uanset dit valg – kender jeg vejen dertil
  • At dine ansatte ved, hvilke muligheder de har for at sammensætte deres barselsplan – ikke bare i forhold til lovgivningen men også i forhold til virksomheden
  • At din virksomhed får søgt refusion de rette steder og på det økonomisk rigtige tidspunkt


Alt sammen til gavn for din virksomhed og for dine barslende medarbejdere.

Se mere om G’Linde

VirksomhedsJordemoderen ApS

CVR: 36 69 05 42

Hvidovrevej 530, st. tv.

2650 Hvidovre