​Kunderne siger

Louise Liengaard, HR-koordinator, HR-afdeling


"Her i Aller Media A/S har vi mange kvinder og dermed også mange gravide kvinder.

Vi oplevede dermed også rimeligt ofte gravide som måtte sygemelde sig af graviditetsbetingede årsager. Det er her, hvor vi virkelig ser at 'Virksomhedsjordmødrene' gør en forskel. De får simpelthen beroliget de gravide, kommer med forslag til ændringer i deres dagligdag etc. der gør, at færre bare sender en hurtig sygemelding.

Det betyder, at vores redaktioner, der er meget pressede på økonomien, ikke så ofte må ansatte en vikar før tid eller blot løbe stærkere for at dække en syg kollega ind og dermed selv blive stressede.

Vi er i Aller Media A/S meget beviste om, hvad vi bruger penge på. Og har i gennem årene skåret ned på mange personalegoder. Men netop 'Virksomhedsjordmødrene' har vi valgt, at bibeholde, da vi tror på, at det er en win/win for både medarbejder og virksomhed. Det er af og til svært målbart (vi ser naturligvis jævnligt på tallene), for selvfølgelig kan alle graviditetsbetingede sygdomme forhindres, men det er klart vores opfattelse at vi får ROI her. Og de gravide er meget glade for ordningen, da det er så sjældent de ser jordmoderen via det offentlige og her kan de ringe alle ugens dage mellem 7 og 23"

​Få direkte adgang til jordemoderen

​Vil i høre mere om hvad vi kan tilbyde jer, så send os en besked

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi?

Vi har gennem mange år siddet over for sunde, raske gravide kvinder, der fortalte, at de var blevet sygemeldt af årsager, som vi ville kategorisere som helt almindelige.

Det ville vi gerne ændre på.​

Det er de syge gravide, der skal sygemeldes, ikke de raske.

Kontakt os

​Virksomhedsjordemoder ApS

Grønnevænge 4

2920 Charlottenlund

Telefon: 71 99 10 68

E-mail: mail@virksomhedsjordemoderen.dk

Vi er altid klar ved telefonen 7-23, 365 dage om året.